Дата и час: Съб Сеп 11, 2010 5:41 am

Часовете са според зоната UTC + 3 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Screenshots from Telnet CS Servers тук ги сложете
МнениеПубликувано на: Съб Дек 05, 2009 1:11 am 

Здравейте................................................. :) :) :) : :)
Нека това да е темата където да ни предоставяте свойтскрииншоти от цс телет ърврите и не само яхигрл ли си в телнет в маниа от всякъде но е желателно да бъдат само от телет.Но и да бът т дрго мясо не се притеснявайте няма да ви аправи дори забележка нито ще ви се скарме.
Нямам скрийншт но сутринта в ( ЛАн Сървърс ЕскомФрагАренааимам де ще го кача в темта з нашите демота оскрийншот ням къдео на awp_india napravix 70/15 stats i za 20 minuti ot 213 rank stanah 4 top15 s stat 107/54 80 ot koito headshota 10 s nov 7 normali kllsov ana dust2 pak taq sutrin i na indiai dust2 na dust2 52/26 29 glavi awpindia effetivnost 79% dust2 66% procenta..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Screenshots from Telnet CS Servers тук ги сложете
МнениеПубликувано на: Съб Дек 05, 2009 1:27 am 

Мегггггггггггггггггггггггггггггггггггга добър си :lol: Аз неска пък станах 100 / 0 на awp_india, вчера малко по-скромно 99/1, ама за жалост и аз нямам screen :lol: :lol: :lol:
Все пак мерси за темата. Полезна е :P Мерси и за отговора, който ми даде на въпросите ми от другата тема. Супер си. Сладък си. УНИКАЛЕН СИ! Продължавай да правиш fun-а на форума. PLS NO RETIRE. Рулираш :roll:

ПП: Ако не си схванал иронията, накратко: Давай го малко по-скромно и не се вживявай в няква роля, дето и ти сигурно не знаеш каква е ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 05, 2009 5:29 am 

Cotton написа:
Мегггггггггггггггггггггггггггггггггггга добър си :lol: Аз неска пък станах 100 / 0 на awp_india, вчера малко по-скромно 99/1, ама за жалост и аз нямам screen :lol: :lol: :lol:
Все пак мерси за темата. Полезна е :P Мерси и за отговора, който ми даде на въпросите ми от другата тема. Супер си. Сладък си. УНИКАЛЕН СИ! Продължавай да правиш fun-а на форума. PLS NO RETIRE. Рулираш :roll:

ПП: Ако не си схванал иронията, накратко: Давай го малко по-скромно и не се вживявай в няква роля, дето и ти сигурно не знаеш каква е ;)

Виж сега мото дете момче приятелю и мйвиртуаен форумн приятелю.Пър искам офциално д ти сизвадто поздравих ибагослових патето на мйка ти в рутем моя кяои оговорил всъщост темата е е моя а а наВалката. Искам да ти стане яснно мразя д ми се подиграват мразя намеците и подигравките. Чудесенпрофесионалст съм в ево а 9 пцента от игрчите и 70 проц
ен
та
от а
минитеотмо
те
кол
егии нй че зМаа илфонсо ГаляИван бях мн доър админ............. :mrgreen: :D :D :) :) ;) ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 05, 2009 5:37 am 

Мися че съмсе доказа аточовеки лчносткатонебсен агел въплътен в плктлен тяло ато земен ангел и чудесен професионаист в тези сървъри и в форума. И Ще помагам ще подължавам да грая докто рхнгел михйлне слез от рая по апоед н Госпо Бог и с огеиясимеч е трееептонната ми нишка изтръгвайидушат от лото ми и аз умиайки. Докатоиграя тази ига ще ви помагам... Н се ритеснявайтед мипишет с ка ще помогна а всеки за вото и да на даго сърце бстър ум и чиста бяала ангелско подобнамя бяла ангелскасветла душа. Сестра наебесните свети ангели моята душа естосмислите си разг
арямс тентед Светл англскии исти души. Нещо ато плмедиум по екстсес полу прозриец
и роден с ясновидска дарбаиам връзка с отвъдото умрелте мои близк не винаги н коато поискм и усещамсънувм гиичува виждам в съня си как е пачакоит са в ад или се рдват ако а в рая..... Моqт скайп е stefa.stanev5 моля нр сепритсяватеда и пишете.Анел КОР ЦВЕтаря съм още щ е помогне навски един от вас какъвто и прлм даима този ове с цс-ище мога ще острним проблем. ПАри а усугие и з труда си нея зема вико е безплатно кат енруи вториняма зов ми побжлаите дълг жиот дъглетие д жиея още мн дългигодини да се отложи края света а не дойхде 01 дгодиа още не съмпитал ане от рая с кйто имамрзка с в съновидение тложен ли и кога едойде краят ни и ог с помощт на ангелите сищ ни унищжи в скоровреме ще го направя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 05, 2009 11:02 am 
Site Admin
Site Admin

Корто ли си картоф ли си какъв си.... Човек ти да нямаш някакви психични отклонения ? всичките ти постове съдържат минимум по 10 реда на които има по 2 букви. Без грам смисъл са и с милион правописни грешки... Или се осъзнай малко не ме карай да налагам цензура.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2009 7:25 pm 

HeDocTuJuM написа:
Корто ли си картоф ли си какъв си.... Човек ти да нямаш някакви психични отклонения ? всичките ти постове съдържат минимум по 10 реда на които има по 2 букви. Без грам смисъл са и с милион правописни грешки... Или се осъзнай малко не ме карай да налагам цензура.....

Нямам психични отклонения. Лигавя се, в форума понякога но сега съм сериозен и ядосан, като не го разбираш Гошо твой проблем.
Не ме карай да те намеря де учиш и в междучасието да те ошамаря па ако искаш ме банни с причина заплаха срещу администратор(вие само с правата си можете да се защитавате мишки) без к-3 и джоста всички други.
Не съм картоф найш ли какви картофи ще ти дам ако се срещнем лично в живота "ще ти стигнат като храназа 2 седмици напред"
Тихо бе Chio Chips такъв. !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2009 8:38 pm 

lol :D :D :D Hunny, guess who's back? :lol: :lol: :lol: Иначе по отношение на поста му, к'во да кажа: "The empire strikes back" :mrgreen: :mrgreen:
ПП:"By the way" на кого плати да ти напише поста :?: :lol: :lol: Той и той има лек проблем, ама пак по се ядва от тебе. ;)
ПП2: Споко, шегувам се. Ама все пак малко по-полека с тия заплахи.
ПП3: Темата не беше ли свързана с нещо по-различно от твоя (И МОЯ! :lol: ) пост :?: :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 14, 2009 12:09 pm 

Cotton написа:
lol :D :D :D Hunny, guess who's back? :lol: :lol: :lol: Иначе по отношение на поста му, к'во да кажа: "The empire strikes back" :mrgreen: :mrgreen:
ПП:"By the way" на кого плати да ти напише поста :?: :lol: :lol: Той и той има лек проблем, ама пак по се ядва от тебе. ;)
ПП2: Споко, шегувам се. Ама все пак малко по-полека с тия заплахи.
ПП3: Темата не беше ли свързана с нещо по-различно от твоя (И МОЯ! :lol: ) пост :?: :roll:

Я, не се смей бе киртак.
Не можеш ли да измислиш нещо умно и смислено не пиши, и честно не ми се нравят иронията и сарказма ти ще пострадаш продължавайте с умните си постове, не заплашвам никого но деца да не стане от играчка плачка внимавайте може съм 60кила може да си изям боя но ще пречукам някой ако реша.
Ае бягайте ми от главата и не пишете повече по мой адрес.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 14, 2009 12:15 pm 

Споко, бе кечист ;] Виж, че пиша да става fun-a тука. К'во са палиш за глупости hihihahxahaxa. Споко ясно ни е, че си РАМБО. Ясно ни е, че няя кой да те бие xaxaxa
Ае споко сеа, дишай. Пийни един чай и rlx. И айде стига с безсмислени заплахи и глупости по форумчето ;]. Ако има нещо хората да си пишат по темата, Недостижимия ще има пак да слага теми "у" кошчето. Ако има нещичко съм ти казал отдавна - PM братле ;] И все пак внимавай. Мене заплахите ти не ме греят, не ги вземам толкова навътре нещата - знам, че всичко е зa fun-a. Ама гледам тука и други хора заплашваш. Не мога да знам те как ще ти реагират. Това е съвет, да не кажеш после нещо. Пак повтарям, ако има нещо PM ;]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 14, 2009 1:41 pm 

Няма, да те цитирам че ще стане МАЗАЛО.... НЕ ЗАПЛАШВАМ ДРУГИ А НАМЕКВАМЗА ТОВА ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ГИ ДА НЕ СЕ БЪЗИКАТ С МЕН И ДА МЕ ВЗЕМАТ НА СЕРИОЗНО. НА пм ще ти пратя ип имам сървър играем ек на ек прая се а добър ай един срещу друг цс следобед или тази вечер.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 3 часа