Дата и час: Чет Сеп 09, 2010 9:03 am

Часовете са според зоната UTC + 3 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 12 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Бан. Защо ?
МнениеПубликувано на: Сря Дек 02, 2009 10:31 pm 

Здравейте, искам да се оплача за получен бан.

Ето как стана цялата работа. Влезе един хакер и гарда го банна и изписа Armagedon hack или нещо такова и тогава всички се засмяха и един пич попита с какъв хак беше тоя и аз написах Armagedon и последва бан за 1 седмица. Писах на G0ld и N-j0y ама отговор не получих. Мина вече една седмица и банна трябваше да е изтекъл обаче гледам конзолата.... ОПА още 7 седмици. Та ако може някой да ми махне този бан.

Пиша се Music In My Head, My Name Is Eazy-E ... IP: 212.50.77.98 познавам хора във сървара и ме знаят че с хак неиграя. Даже и с тебе, к-3, сме си имали приказка малко там като влезе някое момиче почваме да го ебаваме.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Бан. Защо ?
МнениеПубликувано на: Сря Дек 02, 2009 10:56 pm 

RoYaLTy написа:
.............Даже и с тебе, к-3, сме си имали приказка малко там като влезе някое момиче почваме да го ебаваме.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 12:47 am 

Извинявай,че не ти отговорих по-рано. Видях аз последният път, просто не ми се четеше всичкото ти написано и нямах и много време да проверя случая ти. Можеш вече спокойно да влезеш. Незнам какви са тия глупавите банове от този guard. Може би друг е човека да ти отговори на този въпрос. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 12:07 pm 
Site Admin
Site Admin
Аватар

Не са глупави това е като 2-ра защита auto_ban и не трябва да се пишат имена на хакове щото пердаши банове направено е със цел като играе хакер и хака като почне сам да се рекламира да бъде баниран.

Бана ти го е махнал G0ld ако има нещо пиши пак :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 04, 2009 12:41 am 

Мерси, тя защитата не е глупава, аз съм прост че написах къф е хака иначе си знам ,че пердаши банове така. Даже ако може и против спам да се направи нещо например ако напише 2-3 еднакви съобщения за 1 секунда да пере бана щото зачестиха спамерите. Аз докладвах един KORTO дето сутринта рано като няма админи, всички на даскало и има само 5-6 човека тръгва да си рекламира сървара човека.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 04, 2009 2:29 am 
Site Admin
Site Admin
Аватар

RoYaLTy написа:
Мерси, тя защитата не е глупава, аз съм прост че написах къф е хака иначе си знам ,че пердаши банове така. Даже ако може и против спам да се направи нещо например ако напише 2-3 еднакви съобщения за 1 секунда да пере бана щото зачестиха спамерите. Аз докладвах един KORTO дето сутринта рано като няма админи, всички на даскало и има само 5-6 човека тръгва да си рекламира сървара човека.

А на него не 1 път му направих компромис даже мислех да му гласувам доверие да е админ. Обаче след като си направи сървър усетих на къде отиват нещата и за това ако говидя пак му обещах че 1 месец бан не му мърда заради наглите си реклами.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 04, 2009 6:50 am 

k-3 написа:
Не са глупави това е като 2-ра защита auto_ban и не трябва да се пишат имена на хакове щото пердаши банове направено е със цел като играе хакер и хака като почне сам да се рекламира да бъде баниран.

Бана ти го е махнал G0ld ако има нещо пиши пак :)

Супер защита. Телнет Кънтър-Страйк ЦС Сървърс едни от най добрите ЦС Сървъри в България. :) :mrgreen: :) 8-) :mrgreen: ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 06, 2010 8:59 pm 

Играехме аз и още 2-ма в AIM -a ..влезе МАрлборо и ни банна сичките за по 28 дена .. с измислени причини ..моята беше спиид хак .Та ако може нещ0 да се направи ..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 07, 2010 11:24 am 
Аватар

RaFa написа:
Играехме аз и още 2-ма в AIM -a ..влезе МАрлборо и ни банна сичките за по 28 дена .. с измислени причини ..моята беше спиид хак .Та ако може нещ0 да се направи ..

така искам да се извиня за бановете вчера, които не бяха сложени от мен ! някои ми е откраднал ника, по незнайна причина от мен и нямам си и на представа, как ми е разбрал пасс-а и направи големи мизерии ! имаше банове над 20 човека, които съм махнал ! искам отново да се извиня и да кажа, че вече нямам права по мое искане !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 07, 2010 6:07 pm 

It's getting late and I don't mind (:
Щом боро няма права,значи всичко е наред и аз бях бан вчера :( Дано другите админи са съвестни ...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 12 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 3 часа