Дата и час: Съб Сеп 11, 2010 5:42 am

Часовете са според зоната UTC + 3 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 12 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Sram za decata
МнениеПубликувано на: Пет Фев 26, 2010 2:19 am 

golqm red vkarvate haha nqma problem ''SmD_Vzemi-si'' toku shto me banna i az neznam zashto No spored nego sam ''HAKER'' zashtoto sam imal 40 50 fraga kam 20 25 umiraniq na Pool_day map-a haha JIvi i zdravi da ste i da prodaljavate taka da plachite i da bannvate kato izleze nqkoi po dobar sreshto vas '' Np Shte go prejiveq nqkak si ''

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Sram za decata
МнениеПубликувано на: Пет Фев 26, 2010 8:38 am 

Ebasi*Lesha написа:
golqm red vkarvate haha nqma problem ''SmD_Vzemi-si'' toku shto me banna i az neznam zashto No spored nego sam ''HAKER'' zashtoto sam imal 40 50 fraga kam 20 25 umiraniq na Pool_day map-a haha JIvi i zdravi da ste i da prodaljavate taka da plachite i da bannvate kato izleze nqkoi po dobar sreshto vas '' Np Shte go prejiveq nqkak si ''

1) По принцип писането по форумите е на крилица.
2) Нали ти е ясно, че с постта си грам не доказваш, че си невинен. Демек - безсмислено драскане и плюене...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 26, 2010 8:45 am 
Site Admin
Site Admin
Аватар

Ми правелно по принцип имам доверие на админите и по голямо на hlguarda за това тези дни ще сложа нова графа в бан листа за демота и ще задължа всеки админ който сложе бан да прави обезателно демо и да го качва там.

За да има доказателства за всичко :!:

Нали не мислиш че всеки един ако така се оплаче и му махна бана ще стане лудница и по добре да спираме защити и всичко друго

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 26, 2010 10:10 pm 

Бана беше сложен съвсем правомерно , оставих те да си играеш , но само да спреш хака беше с резултат 30 от 3-4
след това (след предупреждеието) стана 40-30 при положение , че нито 1 път не направи кофа камо ли да излезеш на ръш ! след малко , си викам е един пич дето да се вземе в ръце ... Да ама не ! преди да те банирам резултата ти беше към 60 от 32/33 ... включвам факта че пак започна да излизаш на ръш и да правиш кофи на ляво и надясно ! И се извинявам не направих демо защото щеше да лефт-неш веднага след като аз щях да вляза спектатор ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 27, 2010 2:45 pm 

vzemi_si нз ама е факт, че като почнат да те убиват с глави /един и същи човек/ почваш да ревеш и да садваш ! Дълбоко се съмнявам да и имал при резултат 60/33 хак, но кой знае....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 27, 2010 8:35 pm 
Site Admin
Site Admin
Аватар

Я се разберете за да се уточни грешка ли е или не. И да се махат ли права или не

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 28, 2010 1:51 am 

za greshka ili ne (vzemi_si) da pomisli malko varhu map-a kaf e fragovete mi kvi sa (pool_day : 8 igrachi 4vs4 ) prednite dni sedmici ot kakto igraq server-a da pogledne statistika mi imam 2 nick-a Va*Qnkov i Ebasi*Lesha i neka sam da reshi dali igraq s hack pri tazi statistika ili ne (ti si edinstveniq koito mi kaza hack v servera ot kakto go igraq)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 28, 2010 3:33 pm 
Аватар

Ebasi*Lesha написа:
za greshka ili ne (vzemi_si) da pomisli malko varhu map-a kaf e fragovete mi kvi sa (pool_day : 8 igrachi 4vs4 ) prednite dni sedmici ot kakto igraq server-a da pogledne statistika mi imam 2 nick-a Va*Qnkov i Ebasi*Lesha i neka sam da reshi dali igraq s hack pri tazi statistika ili ne (ti si edinstveniq koito mi kaza hack v servera ot kakto go igraq)

искам да допълня, че този играч съм го виждал как играе и нe вярвам да е пускал забранени програмки. Само допълвам, не искам да излезе така, че заставам на страната на играчите! Просто допълвам!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 28, 2010 6:09 pm 
Site Admin
Site Admin
Аватар

Значи е станала грешка махнах бана ииииии освен да се извиня от името на екипа и от мое име за грепката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 01, 2010 7:20 pm 

значи грешката е моя . Извинявам се на човека ... инверт за тфа , че пищя аз се лигавя в 99% от случеите .
И още веднъж се извинявам на човека и на останалата част от екипа ... от сега нататък ще правя демо за всичко за да мога да доказвам , че някой е заслужил бана си . ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 12 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 3 часа